Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Balka Petfood
Kannikegårdsvej 30
DK-3730 Nexø
CVR DK-41621729
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 4159 8893

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt prisændringer

Betaling

Balka Petfood modtager betaling via bankoverførsel til Arbejdernes Landsbank (AL) Reg.nr 5340 kontonr 0240853 eller via MobilePay 4159 8893.

Når betalingen er modtaget, er den endelige købsaftale indgået imellem Balka Petfood og kunden.

Fragt

Balka Petfood afsender ordrer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 13.00

Fragtomkostninger: Varerne leveres af Postnord efter følgende forsendelsesregler:

  • Køb til og med DKK 35 tillægges DKK 25 i forsendelsesomkostninger
  • Køb fra DKK 35,01 til og med DKK 70 tillægges DKK 45 i forsendelsesomkostninger
  • Køb fra DKK 70,01 til og med DKK 105 tillægges DKK 55 i forsendelsesomkostninger
  • Køb fra DKK 105,01 til og med DKK 349,99 tillægges DKK 67 i forsendelsesomkostninger
  • Køb fra DKK 350 har gratis forsendelse

Vi kan levere til DK, SE, NO. - såfremt du ønsker din varer sendt til et andet land, bedes du kontakte os og vi vil forsøge, at opfylde dit ønske. Kontakt os her

Vær opmærksom på, at levering til andre lande end DK kan variere fra ovenstående prisliste.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Ved fortrydelsesret skal varen være i uåbnet tilstand.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Returnering

Såfremt du fortryder dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Hvis det er nemmere for dig kan du også komme ind i butikken med den vare du ønsker at returnere. Her skal du naturligvis medbringe din ordrebekræftelse, som kvittering. Udgifterne til returnering af varer betales køber.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
  • Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos dig, som du udtrykkeligt har bedt om

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Balka Petfood
Kannikegårdsvej 30
DK-3730 Nexø

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale med: Bettina Jensen 41598893

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, telefon nummer og mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos Balka Petfood og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshop ansvarlig Bettina Jensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis det ikke lykkes os, at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2 8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal

Download Standardfortrydelsesformular her